Loodgieter met veel ervaring!

U zoekt een loodgieter in Schiedam / Zuid holland en omgeving? Dan bent u aan het juiste adres. Wij zijn loodgieters met een 24 uurs storingsdienst die u ten allen tijden kan bereiken! Bel ons op het gratis nummer!

Loodgieter goedkoop?

Een loodgieter is tegenwoordig duur, echter hanteren wij voordelige prijzen.

afspraak is afspraak

Altijd precies duidelijke afspraken over de kosten en opties zodat u geen verrassingen heeft achteraf. Dat is ons inziens de enige manier om als loodgieter een brede klantenkring op te bouwen, omdat we kunnen rekenen op een goede mond tot mond reclame!

Zoekt u en loodgieter tegen een voordelige prijs dan zit u goed bij MOBloodgieters! Bel even voor een prijs indicatie en u zal zien dat het meevalt!

Onze manier van werken

Er zijn weinig loodgieters in deze regio Zuid Holland die zo breed inzetbaar zijn als MOBloodgieters. Of het nou gaat om een ontstopping van uw riool of wc tot aan dakreparatie aan toe. Toch is dat niet zo vreemd, omdat wij als loodgieter de visie hebben: wij pakken het probleem aan bij de wortel. Een verstopping of wateroverlast kan als oorzaak hebben dat de dakgoot bijvoorbeeld verstopt zit. Wat het ook mag zijn: het is altijd op te lossen. en het beste wat men kan doen is het probleem niet bestrijden maar de oorzaak bestrijden. Dat is de enige manier om de verstopping goed op te lossen. Anders heeft u na enige tijd weer hetzelfde probleem. Iets wat we vaak tegenkomen. Dus afvoeren en riool die eens om de zoveel tijd weer eens verstopt zijn. Vaak is het veel goedkoper om de loodgieter dit op te laten lossen en bij de oorzaak het probleem aan te pakken dan steeds maar weer om de zoveel tijd met een verstopping en of wateroverlast te blijven zitten!