Camera inspectie van het riool

De Loodgieters van MOB hebben zich volledig gespecialiseerd in rioolwerk. Bij het traceren van de diverse rioolproblemen maken wij daarom dus ook gebruik van de modernste hulpmiddelen. Met behulp van een mobiel camerasysteem zijn wij in staat om uw riolering van binnen te bekijken en een video opname te maken. Buizen met een diameter van 80 mm tot 300 mm kunnen zo grondig geïnspecteerd worden.

Het gebruik van de camera inspectie zorgt ervoor dat wij de oorzaak van het probleem met uw riool kunnen vaststellen en repareren. Tevens is op de camera inspectie te zien of de leidingen verzakt zijn en of er obstakels in het riool vastzitten. Met het gebruik van het mobiele camerasysteem kunnen wij dus uiterst efficient te werk gaan. Aan de hand van de video opname brengen wij een advies aan u uit en indien gewenst een offerte voor het vakkundig verhelpen van het probleem. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Voor het behalen van een goed resultaat van de camera inspectie is het vaak noodzakelijk de eventuele vervuilde leiding eerst te reinigen door middel van hogedruk van onze ontstoppingsmachine.