Over MOB Loodgieters

Veel rioolbedrijven kunnen uw riool voor u ontstoppen, maar er zijn maar weinig rioolbedrijven die ook daadwerkelijk de oorzaak van uw problemen oplossen.. MOB Loodgieterbedrijf lost echter niet alleen het probleem op, maar veel belangrijker, repareert tevens ook de oorzaak.

Het blijft echter niet bij het repareren van het riool alleen. Wij zullen er uiteraard ook voor zorgdragen dat na de werkzaamheden het eventueel opengebroken straatwerk er weer perfect uitziet en de werkplaats schoon is voor wij weer vertrekken.

!!! LET OP !!!Reparaties / nieuwe aanleg riolering kunnen leiden tot een grote uitgave. Bedragen van enkele honderden tot zelfs duizenden euro”s zijn hierin geen uitzondering. U kunt dus een financieel voordeel halen wanneer u ervoor kiest het werk te laten uitvoeren door een bedrijf welke alle benodigde materieel in eigen beheer heeft. Op deze manier gaat er geen kostbare tijd verloren met bijvoorbeeld het halen van een gehuurde minikraan.

MOB Loodgieterbedrijf heeft al het benodigde materieel in eigen bezit en hierdoor zijn wij instaat reparaties, nieuwe aanleg riolering etc. tegen zeer concurrerende prijzen voor u uitvoeren.