Uw afvoer of riool laten ontstoppen

Een verstopte afvoer of riool is een vervelend probleem. De oorzaak kan verschillend zijn, zo kan een rioolleiding bijvoorbeeld op afschot liggen, waardoor het afvalwater niet goed weg kan lopen en er zich vuil ophoopt in het riool. Ook kan overmatig gebruik van zeep of vet uw afvoer vervuilen. Soms is het mogelijk om zelf een lokaal probleem te verhelpen in uw afvoer, met bijvoorbeeld wat ontstoppingsmiddel. Echter als het probleem hardnekkiger is of een stuk dieper in uw riool is het zaak aan de loodgieter dit te verhelpen.

MOB Loodgieters hebben alles in huis om uw riool te ontstoppen. Zo kunnen wij met behulp van ons veersysteem een verstopping diep in het riool verhelpen. Als dit niet zou helpen kunnen wij tevens een verstopping verhelpen met onze hogedruk. Met diverse spuitkoppen krijgen wij ieder vastzittend riool weer open!

Oorzaak zoeken na het onstoppen

Nadat de ontstoppingswerkzaamheden klaar zijn is het vaak zinvol om de oorzaak te zoeken van de verstopping. Vaak kunnen wij al tijdens het onstoppen ontdekken wat de reden was van de verstopping. Soms echter kan het zinvol zijn een camera-inspectie te laten uitvoeren, bijvoorbeeld als de oorzaak van het verstopte riool dieper zit. Onze loodgieter bij u ter plaatsen heeft altijd al het materiaal bij zich zodat een vervolg afspraak zelden nodig is.

24 uur per dag 7 dagen per week

Uw last is onze zorg, dit is het motto van MOB Loodgieters. Een verstopte WC of keukenafvoer komt nooit op een geschikt moment. Soms op een zonnige zondagmorgen wanneer u een lekker ontbijtje maakt blijkt de vaatwasser over te lopen. Voor grote bedrijven is dit soms niet zo urgent, maar voor een partuculier kan dit erg vervelend zijn. Onze loodgieters staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Met een duidelijke prijsafspraak of voorhand komen we bij u langs en lossen de verstopping op. In overleg met u helpen wij desnoods met het schoonmaken van de waterlekkage.